logo1

ГИМНАСТИКИ


ПИЛАТЕС
-Уникална система от упражнения за разтягане и сила, за укрепване и тонизиране на мускулите, изграждане на правилна стойка, начин за постигане на отлична спортна форма.


ФИТ БАЛ
-тренировка с големи надуваеми топки.Тренира всички мускулни групи, подобрява координацията на движението, равновесието и контрола тялото.Подходяща за начинаещи и средно напреднали, за дами с хронични болки в областта на гърба и ставите и при проблеми с вестибуларния апарат.


ФИТ ДЖИМ
-Аеробна тренировка комбинираща серии натоварващи различни мускулни групи, редуващи се със стречинг.Оформя мускулите и топи мазнините.Подходяща за средно напреднали и напреднали.


ЙОГА /класическа/
-Оказва дълбоко физиологично въздействие и значителен формиращ ефект както на мускулите, така и на вътрешните органи и системи.Подобрява защитните сили на организма.Отличен начин за борба срещу стреса и преждевременното стареене.


-ЙОГАЛАТЕС
-Комбинация между йога и пилатес,увеличава подвижността в ставите, еластичността на мускулите.Изгражда стройна и гъвкава фигура.Подходяща за напреднали и начинаещи.


-ИНТЕРВАЛНА ТРЕНИРОВКА
-Редува интервали от аеробно фитнес натоварване и упражнения за мускулна сила.Води до така нареченото ;пасивно изгаряне на мазнини.Походяща за напреднали и начинаещи.