ОБАДИ НИ СЕ: 052 604 337      ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 08:00ч – 20:30ч   ·   СЪБОТА И НЕДЕЛЯ: 09:00ч - 19:00ч

Електро мускулната стимулация е високо ефективен метод за тренировка и рехабилитция, който гарантира бързи и видими резултати.
Това занимание се извършва със специален ергономичен костюм, в който на определени места са поставени електроди, които съкращават в дълбочина големите мускулни групи. В комбинация с подходящи упражнения и кардио натоварване това се превръща във високо интензивна и силно ефективна тренировка за намаляване на обиколките на тялото особено в проблемните зони /талия, бедра, седалище/ и извайване на мускули.
Електромускулната стимулация в друг режим на работа, допълнена с леки движения и стречинг упражнения, намаля болките и възстановява отслабените мускули след оперативни интервенции, раждане и други.
Индивидуално изготвен комплекс с продължителност 25-30 минути под контрола на кинезитерапевт или рехабилитатор е напълно достатъчен за една пълноценна тренировка.
EMS е перфектно средство за подържане на тонуса на мускулите и укрепване на цялото тяло.
Системните занимания три пъти в седмицата само по 25- 30 минути с EMS са пътят към добро здраве, красива фигура и отлично настроение!